Konsalting


Panmeo okuplja stučne ljude koji su u IT poslovima od 2006. godine. Njihove ekspertize i iskustva pokrivaju sve aspekte modernog poslovanja. Većina njih su svoje prve korake u medijima i IT sektoru napravili sarađujući sa kompanijama iz inostranstva. To nas je uvek motivisalo da budemo u skladu sa najnovijim trendovima i metodama u vođenju biznisa. Usluge konsaltinga sprovodimo u timovima developera, programera, marketinških stručnjaka, vlasnika firmi, bankara i analitičara.

Besplatni konsalting

Ukoliko želite da obavite prelimenarni konsalting sa našim projekt menadžerom, možete zakazati sesiju od 60 minuta kroz automatski sistem zakazivanja u kalendaru ispod ili nam pošaljite zahtev kroz formu na stranici Kontakt.


Konsultantske usluge iz sledećih oblasti

eCommerce

Više od 15 godina vođenja eCommerce poslova na domaćem i inostranom tržištu na različitim web platformama. Naše iskustvo i poznavanje različitih tehnologija, pomoći će Vašem poslovanju da odabere i optimizuje najefikasnije rešenje za online trgovinu.

Digitalna rešenja za moderno poslovanje

Koristeći digitalne sisteme poput CRM, ERP, API, sistema integracije i automatizacije osiguravate da su svi poslovni procesi pravovremeno zadovoljeni. Takva rešenja Vam takođe oslobađaju vreme i resurse koje možete uposliti u razvoj i unapređenje poslovnih ciklusa.

Digitalni Marketing

Digitalni marketing pokriva online marketing, marketing na društvenim mrežama, email marketing i SEO. Bez prisustva na online platformama Vaša komunikacija sa B2B i B2C potrošačima ograničava Vaše poslovanje na veoma mali segment tržišta. Digitalni marketing ima daleko bolji povraćaj uloženih sredstava ROI (Return On Investment) u odnosu na klsične oblike marketinga.